ЗА НАС
КЛИЕНТИ И ПРЕПОРЪКИ
КОНТАКТИ
Фирмена презентация
Комуникации
Гаранция и сервизни услуги
Физическа охрана и инкасова дейност
“Секюрити Форс Трейнинг” ООД
Сертификати и разрешителни
лог
ЦЕНОВА ЛИСТА
Клиенти
Препоръки

|   начало  |   english  |
 
 
 
Потребителски сметки
 

e-mail:

парола:
Фирмени новини

28 Февруари 2024 г.
Сайта е в процес на обновление!
Сайта е в процес на обновление! Моля да ни извините, ако сте срещнали за...

23 Ноември 2023 г.
"ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява
Уважаеми Клиенти, "ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява, че от 01.01.2024 г. ...

17 Октомври 2023 г.
Препоръка към клиентите с радио предаватели
Сот Форс Делта препоръчва на всички свои дългогодишни клиенти, използващ...
начало | за нас | фирмена презентация

ФИРМЕНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

ФОРС ДЕЛТА НА 25 ГОДИНИ!

През 1992 г., ползвайки дългогодишния опит на водещи американски фирми в областта на охраната със сигнално-охранителна техника, в България бе създадена фирма "Форс Делта" ООД.

Фирма "Форс Делта" е една от водещите лицензирани фирми за охрана със сигнално-охранителна техника в България. Дейността на фирмата се състои в доставка, монтаж, демонтаж и настройка на американски алармени инсталации, отговарящи на стандартите по охранителна техника на САЩ и Европа. Фирмата е изключителен и единствен представител на водeщите в областта на охранителната техника американски фирми "Napco", "Alarm lock" и "Continental Instruments". Фирмата осъществява наблюдение и охрана със сигнално-охранителна техника на офиси, банки, паркинги, частни домове, посолства, обществени сгради и др., видеонаблюдение, физическа охрана на обекти и физическа охрана на лица. Във фирмата работят над 1000 служители на територията на цялата страна, които ежемесечно се увеличават.

Всички служители на "Форс Делта" ООД преминават през психо-тест и имат професионална и езикова подготовка, съответстваща на длъжността и поста, който заемат.

Ръководителите на отдел “Охрана и сигурност” са бивши офицери от системата на МВР.

Всички притежават служебни карти, идентифициращи ги като служители на фирмата, които са длъжни да представят пред всеки клиент.

Фирма "Форс Делта" води кореспонденция със световни фирми, производители на охранителна техника, издаващи списания и брошури, в които представят най-новите постижения в областта на охранителната техника. Това позволява на "Форс Делта" да бъде една от водещите фирми в тази област в България.© 2024 "Форс-Делта" ООД. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават