ЗА НАС
КЛИЕНТИ И ПРЕПОРЪКИ
КОНТАКТИ
Фирмена презентация
Комуникации
Гаранция и сервизни услуги
Физическа охрана и инкасова дейност
“Секюрити Форс Трейнинг” ООД
Сертификати и разрешителни
лог
ЦЕНОВА ЛИСТА
Клиенти
Препоръки

|   начало  |   english  |
 
 
 
Потребителски сметки
 

e-mail:

парола:
Фирмени новини

28 Февруари 2024 г.
Сайта е в процес на обновление!
Сайта е в процес на обновление! Моля да ни извините, ако сте срещнали за...

23 Ноември 2023 г.
"ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява
Уважаеми Клиенти, "ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява, че от 01.01.2024 г. ...

17 Октомври 2023 г.
Препоръка към клиентите с радио предаватели
Сот Форс Делта препоръчва на всички свои дългогодишни клиенти, използващ...
начало | за нас | физическа охрана и инкасова дейност

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА И ИНКАСОВА ДЕЙНОСТ

Фирма “Форс Делта” осъществява физическа охрана на обекти, физическа охрана на лица и мероприятия, както и инкасова дейност /превоз на ценни пратки и товари/.

Осъществяването на физическата охрана се извършва от служители с познания и опит в спецификата на дейността. Всички  охранители са преминали физически и психологически тестове, както и тренировъчни курсове по оказване на първа помощ, пожарогасене, опазване сигурността при екстремни условия и действия при терористична атака.             

Фирмата осъществява наблюдение и физическа охрана на дипломатически мисии и посолства, международни организации, банки и застрахователни компании, хотели, училища и образователни институции, обществени сгради, паркинги, и други.

Общото ръководство и контрол на охраната на обектите се осъществява от Супервайзор „Началник сектор „Физическа охрана” от  „ФОРС ДЕЛТА” ООД. Задълженията му са да организира, ръководи и контролира физическата охрана на обекта съгласно дадените от Възложителя указания в сключения договор и утвърдената във „Форс Делта” ООД «Инструкция за осъществяване физическата охрана на обектите».

Дружество „Форс Делта” ООД осъществява физическа охрана на посолствата на Германия, Франция, Испания, Италия, Нидерландия, Гърция, Кипър, Швейцария, Катар, Великобритания, Представителството на Европейската комисия и Европейския парламент в България, х-л Хилтън София, Англо-американско училище, Национален дворец на културата и мн. други.

Форс Делта” ООД притежава повече от двадесетгодишен опит в охраната на обекти на посолството на САЩ в България. Сред едни от първите членове сме на Американската търговска камара /АмЧам/, осъществявайки тясно сътрудничество с тях.

Дружество „Форс Делта” ООД е член на Управителния съвет на OSAC България /Консултативен съвет по сигурност към Американското посолство/ и участва активно във всички мероприятия, конференции и работни срещи организирани от Съвета. В OSAC България членуват представители на водещи американски корпорации с участие на българския пазар, а сред гост-лекторите са висши служители по сигурността към Държавния Департамент на САЩ. Обменът на информация и взаимопомощта между членовете е основополагащ принцип на OSAC България.

Форс Делта” осъществява и високо квалифицирана персонална охрана на VIP личности и охрана на събития.

Фирмата разполага със специализирани автомобили за извършване на инкасова дейност, с които превозва ценни пратки и товари на територията на цялата страна.© 2024 "Форс-Делта" ООД. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават