ЗА НАС
КЛИЕНТИ И ПРЕПОРЪКИ
КОНТАКТИ
Фирмена презентация
Комуникации
Гаранция и сервизни услуги
Физическа охрана и инкасова дейност
“Секюрити Форс Трейнинг” ООД
Сертификати и разрешителни
лог
Клиенти
Препоръки

|   начало  |   english  |
 
 
 
Потребителски сметки
 

e-mail:

парола:
Фирмени новини

16 Май 2018 г.
Охрана на мероприятие „Среща на върха
Дружество „Форс Делта” ООД осъществи охраната на мероприятие „Среща на в...

12 Януари 2018 г.
Българското председателство на Съвета на Е...
„Форс Делта” ООД пое охраната на българското председателство на Съвета н...

21 Септември 2017 г.
25 години ФОРС ДЕЛТА!
През 2017 година ФОРС ДЕЛТА чества 25 години присъствие на охранителния ...
начало | наблюдение и реакция

НАБЛЮДЕНИЕ И РЕАКЦИЯ


 

 

Фирма "Форс Делта" разполага със съвременен компютърен център оперативен дежурен център(ОДЦ) за мониторинг и охрана- 24 часа в денонощието, 365 дена в годината.

Центърът отговаря за мониторинга, приемане,  обработване  на сигнали от охранителните системи  на  жилища, офиси, банки,  физическа охрана, както и координация на на процесa аларма- екипи реакция. Алармените сигнали се предават както посредством  собствена цифрова радио мрежа, така  и базирана на съвременните методи, наложили се в последните години, посредством GPRS и Интернет връзки.
 Цифровата радио мрежа както GPRS и Интернет устройствата са с  връзка която е непрекъсната и двупосочна. При прекъсването й се генерира алармен сигнал в дежурния оперативен център на Форс Делта, което гарантира надежността и ефиктивността на връзката.
 
Всички постъпващи сигнали се обработват от централните сървъри на фирмата, които предават нужната информация на съвременна Система за управлвние на алрамените сигнали и реакция. Посредством софтуер, таблети и мобилна комуникация, се следят местоположението на обектите, най-близките екипи за реагиране и времето за реакция на всеки един от тях. Чрез GPS системата операторът получава автоматично оптималните варианти за най-кратка реакция и следи маршрута и времето на изпратения екип.
Цялата информация, постъпваща от сигналите на охранителните системи на клиентите се записва и съхранява на дублиращ  сървър.Захранването на системата се поддържа чрез UPS - AVR, който защитава цялата мрежа от изменения в енергозахранването и служи за стабилизиране на постоянно ниво на напрежение, както и като аварийно захранване за над 24 часа в акумулаторен режим. Същевременно центърът разполага с авариен електро- генератор, който се включва в случай на продължително прекъсване на енергозахранването. Цялото оборудване в дежурния оперативен център работи с 12 v и 220 v напрежение, аварийно осветление и т.н.
 

Дежурните оператори водят подробен дневник за всички събития, предприетите действия, докладвани неизправности и поддръжка на оборудването. Във всеки един момент е възможно да се предостави желаната информация за конкретен обект или за всички обекти.

© 2019 "Форс-Делта" ООД. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават