ЗА НАС
КЛИЕНТИ И ПРЕПОРЪКИ
КОНТАКТИ
Фирмена презентация
Комуникации
Гаранция и сервизни услуги
Физическа охрана и инкасова дейност
“Секюрити Форс Трейнинг” ООД
Сертификати и разрешителни
лог
ЦЕНОВА ЛИСТА
Клиенти
Препоръки

|   начало  |   english  |
 
 
 
Потребителски сметки
 

e-mail:

парола:
Фирмени новини

28 Февруари 2024 г.
Сайта е в процес на обновление!
Сайта е в процес на обновление! Моля да ни извините, ако сте срещнали за...

23 Ноември 2023 г.
"ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява
Уважаеми Клиенти, "ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява, че от 01.01.2024 г. ...

17 Октомври 2023 г.
Препоръка към клиентите с радио предаватели
Сот Форс Делта препоръчва на всички свои дългогодишни клиенти, използващ...
начало | наблюдение и реакция

НАБЛЮДЕНИЕ И РЕАКЦИЯ


 

 

Фирма "Форс Делта" разполага със съвременен компютърен център оперативен дежурен център(ОДЦ) за мониторинг и охрана- 24 часа в денонощието, 365 дена в годината.

Центърът отговаря за мониторинга, приемане,  обработване  на сигнали от охранителните системи  на  жилища, офиси, банки,  физическа охрана, както и координация на на процесa аларма- екипи реакция. Алармените сигнали се предават както посредством  собствена цифрова радио мрежа, така  и базирана на съвременните методи, наложили се в последните години, посредством GPRS и Интернет връзки.
 Цифровата радио мрежа както GPRS и Интернет устройствата са с  връзка която е непрекъсната и двупосочна. При прекъсването й се генерира алармен сигнал в дежурния оперативен център на Форс Делта, което гарантира надежността и ефиктивността на връзката.
 
Всички постъпващи сигнали се обработват от централните сървъри на фирмата, които предават нужната информация на съвременна Система за управлвние на алрамените сигнали и реакция. Посредством софтуер, таблети и мобилна комуникация, се следят местоположението на обектите, най-близките екипи за реагиране и времето за реакция на всеки един от тях. Чрез GPS системата операторът получава автоматично оптималните варианти за най-кратка реакция и следи маршрута и времето на изпратения екип.
Цялата информация, постъпваща от сигналите на охранителните системи на клиентите се записва и съхранява на дублиращ  сървър.Захранването на системата се поддържа чрез UPS - AVR, който защитава цялата мрежа от изменения в енергозахранването и служи за стабилизиране на постоянно ниво на напрежение, както и като аварийно захранване за над 24 часа в акумулаторен режим. Същевременно центърът разполага с авариен електро- генератор, който се включва в случай на продължително прекъсване на енергозахранването. Цялото оборудване в дежурния оперативен център работи с 12 v и 220 v напрежение, аварийно осветление и т.н.
 

Дежурните оператори водят подробен дневник за всички събития, предприетите действия, докладвани неизправности и поддръжка на оборудването. Във всеки един момент е възможно да се предостави желаната информация за конкретен обект или за всички обекти.

© 2024 "Форс-Делта" ООД. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават