ЗА НАС
КЛИЕНТИ И ПРЕПОРЪКИ
КОНТАКТИ
Фирмена презентация
Комуникации
Гаранция и сервизни услуги
Физическа охрана и инкасова дейност
“Секюрити Форс Трейнинг” ООД
Сертификати и разрешителни
лог
ЦЕНОВА ЛИСТА
Клиенти
Препоръки

|   начало  |   english  |
 
 
 
Потребителски сметки
 

e-mail:

парола:
Фирмени новини

28 Февруари 2024 г.
Сайта е в процес на обновление!
Сайта е в процес на обновление! Моля да ни извините, ако сте срещнали за...

23 Ноември 2023 г.
"ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява
Уважаеми Клиенти, "ФОРС-ДЕЛТА" ООД Ви уведомява, че от 01.01.2024 г. ...

17 Октомври 2023 г.
Препоръка към клиентите с радио предаватели
Сот Форс Делта препоръчва на всички свои дългогодишни клиенти, използващ...
начало | екипи за реагиране

ЕКИПИ ЗА РЕАГИРАНЕ

Охраната на обектите на фирма "Форс Делта" се осъществява посредством въоръжени и обучени униформени служители. Всички те са преминали тестове за физическа и психологическа пригодност, курсове за оказване на първа медицинска помощ, за противопожарна и аварийна безопасност, както и за действия при терористична заплаха.

Периодично се провеждат инструктажи и изпити за реакция в случай на тревога, засича се времето за реагиране, проверява се познаването на района за реагиране.

Редовно се провеждат проверки на физическата подготовка, специализирано кормуване и други.

Всеки автопатрул се състои от поне двама охранители, единият от които владее работен английски език. Охраната се осъществява посредством патрулиращи фирмени автомобили, снабдени с мобилни радиостанции Icom. Патрулните автомобили са обозначени с отличителни фирмени знаци. След получаване на сигнал за тревога в компютърния център, операторът на дежурния център подава чрез радиовръзка на най-близките автопатрули сигнал за реагиране. Същевременно посредством пейджинг-системата автопатрулите получават сигнала за реагиране, както и допълнителна информация, необходима за конкретния обект.

Екипите за реагиране реализират ответна реакция при всеки подаден алармен сигнал или нужда от спешно съдействие. При подаден сигнал се изпращат последователно минимум два екипа за реагиране. Всяка единица за реагиране се състои от един шофьор охранител и един служител по сигурността. Всички екипи са снабдени с пистолети, пушки "Mозберг", портативни радиостанции, бронежилетки /обозначени с фирмения знак/, фенери, полицейски палки, белезници, служебна карта и други атрибути.

Фирма “Форс Делта” е застраховала всичките си автопатрулни автомобили, включително и местата в тях.© 2024 "Форс-Делта" ООД. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават